Over ons

Wij van het team Ikwilgratisbellen.nl hebben vroeger ook veel ervaring gehad met torenhoge telefoonrekeningen waardoor we geteisterd werden en weinig geld over hielden om andere leuke dingen te doen. Om het verleden niet te laten terugkeren willen wij jou graag helpen bij jouw hoge telefoonrekening. De vaste lasten van een mobiele telefoon met een abonnement zullen altijd blijven of een internet bundel voor je computer zal ook blijven bestaan maar zorg er zelf voor dat je niet over deze kosten heen gaat door gebruik te maken van eenvoudige alternatieven.

Goed overzicht

Ikwilgratisbellen.nl wilt jou ervan weerhouden om over je tegoed te gaan, zodat je de hoge rekeningen vaarwel kan zeggen en dus niet onnodig hoeft te bezuinigen op andere vlakken. Dit klinkt natuurlijk bij iedereen goed in de oren, dus waarom maak je er dan nog geen gebruik van. Hier op de website zijn genoeg alternatieven te vinden zodat jou sociale leven en financiële leven een positieve boost zullen krijgen.

Verschillende mogelijkheden

Ikwilgratisbellen.nl biedt jou als bezoeker niet alleen een overzicht om gratis te kunnen bellen of berichtjes te kunnen versturen, maar is er ook genoeg informatie te vinden over andere communicatie mogelijkheden zoals videobellen, chatten, e-mailen en gratis spelletjes spelen. Zo komen de social media platformen Facebook, LinkedIn, Hyves, Instagram, Twitter en Path voor op de website en kun je ook alles lezen over Whatsapp, Facetimen en de mogelijkheden tot gratis spelletjes. Wie weet vind je hier wel de oplossing tot jouw probleem van de hoge rekeningen en kun je volgende maand opgelucht adem halen wanneer je de kosten laag hebt gehouden.