Whatsapp

Whatsapp is wat tegenwoordig op bijna elke smartphone staat, stuur eenvoudig, snel en gratis berichtjes naar je vrienden en familie. Het fijne aan Whatsapp is dat bij het installeren van deze applicatie direct gekeken wordt welke contacten hier ook gebruik van maken, zo heb je direct een mooi overzicht om direct te kunnen beginnen met het gratis sturen van berichtjes.

Andere mogelijkheden

Berichtjes sturen is snel met het gebruik van Whatsapp maar je kunt er ook foto's en video's mee delen zodat je iedereen kan laten zien wat jij aan het doen bent, of laat iets grappigs zien dat je bent tegengekomen op het internet, er zijn vele mogelijkheden. Sinds kort is het zelfs niet eens meer nodig om berichtjes te typen maar kun je ook een berichtje opnemen met je stem en deze versturen, zo krijgt de ontvanger een leuke boodschap binnen wat direct een stuk persoonlijker is.

Maak groepen aan

Een whatsapp bericht hoeft niet alleen naar een persoon tegelijk, het is ook mogelijk om groepen aan te maken waarbij je tot maar liefst 50 mensen kan toevoegen, zo hoef jij je dus nooit te vervelen. Maak een groepsapp aan met je vriendinnen of sportclub om zo altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, zo mis je dus nooit meer wat. In deze groepsapp is een iemand de berheerder, alleen hij of zij kan contacten toevoegen tot de groep en je kan zelf als lid van een groep bepalen of je in het gesprek blijft of niet. Verder is het ook mogelijk om in meerdere groepsappen te zitten zodat je al je contacten bij de hand hebt.

Eigen profiel

Als whatsapp gebruiker kun je op je profiel een foto toevoegen dat jouw profiel foto is, ook kun je onder je naam een klein tekstje kwijt wat je graag zou willen delen met de rest. Een nadeel wat ook weer een voordeel kan zijn aan whatsapp is dat hij laat zien wanneer je online bent en wanneer je als laatste online bent geweest, dit kan soms irritaties opleveren maar kan ook zo zijn positieve kant hebben, wanneer je dit liever niet zichtbaar hebt kun je deze functie ook gemakkelijk uitzetten bij de instellingen van Whatsapp.