Viber

Viber is een nog niet heel erg bekend fenomeen in Nederland, alhoewel het wel al door redelijk wat mensen gebruikt wordt. Wat het unieke aan Viber is, is dat er mee gebeld kan worden en ook berichten mee verstuurd kan worden voor helemaal geen cent, het enigste wat kosten met zich mee brengt is het internet dat je gebruikt maar wanneer je via de WiFi actief bent is het dus kosteloos voor jou. Het enigste nadeel aan Viber is dat de persoon waarmee je belt of berichtjes verstuurd ook aangemeld moet zijn bij Viber om er gratis gebruik van te maken.

Alles delen

Viber is niet alleen maar gemaakt om te bellen of berichtjes te versturen, je kan via Viber ook veel dingen delen met je vrienden of familie. Maak een mooie foto van de omgeving en verstuur die eenvoudig via Viber naar de andere persoon of laat weten waar je uithangt door je locatie te delen, dit is eenvoudig wanneer je afspreekt en de andere persoon weet niet waar hij zijn moet.

Direct je eigen contacten

Wanneer je gebruik gaat maken van Viber, dan vraagt deze app je of hij toegang mag tot je contacten, stem hiermee in zodat je direct jouw contacten ook in de Viber lijst hebt staan en kunt zien wie er van jouw vrienden of familie ook gebruik maakt van deze gratis app. Wanneer je belt of berichtjes wilt versturen is het aan te raden om je 3G aan te zetten of WiFi te gebruiken zodat je de beste kwaliteit hebt. Deze applicatie is mogelijk op bijna alle smartphones die er nu te verkrijgen zijn als je maar toegang hebt tot het internet.