Manieren gratis bellen

Gratis bellen kan tegenwoordig via ontzettend veel platformen, dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat de technologie iedere dag weer vernieuwende dingen biedt. Bijna iedereen draagt een mobiele telefoon met zich mee en bellen wordt ook nog geregeld gedaan. Het is altijd even puzzelen of je niet te lang belt en over je tegoed heen gaat want dit kost ontzettend veel. Ook het bellen naar vaste nummers ligt een stukje hoger dan naar mobiele nummers, kijk dus altijd voor jezelf wat de beste opties zijn.

Buitenland

Gebeld worden van en bellen naar het buitenland is ontzettend kostbaar, bij veel mobiele telefoon providers zitten deze kosten ook nog niet binnen het abonnement dus moet er ook nog eens extra voor bijgelegd worden. De telefoons die gebruikt kunnen worden met behulp van muntjes zijn ook bijna niet meer te vinden en de kwaliteit van zo'n telefoongesprek is ook niet van hoge klasse. Wanneer jouw tijd op is met zo'n telefoon val je ook direct weg zonder gedag te kunnen zeggen, allerlei nadelen heeft zo'n toestel dus.

WiFi is de oplossing!

Of je nu in het buitenland of in Nederland zit, bellen kost altijd geld daarom is het gebruik van WiFi ontzettend populair geworden de laatste jaren, zowel in het Nederland als in het buitenland. Wanneer je aangesloten bent tot een WiFi hotspot kan je van verschillende apps gebruik maken waarmee gratis gebeld kan worden. Zo is Skype een ontzettend bekend programma waarmee je niet alleen kan bellen maar ook kunt videobellen en kunt chatten. Vele mensen gebruiken dit programma via de computer maar het kan tegenwoordig ook eenvoudig via de mobiele telefoon.

Maak gebruik van Viber

Viber is een wat nieuwer en onbekender programma waarmee eenvoudig gebeld kan worden tussen twee gebruikers van deze app, ook kunnen berichten verstuurd worden met Viber.
Als Apple gebruiker heb je nog een voordeel met je Apple producten, met vele apparaten kunnen mensen bellen en videobellen met Facetime. Gratis bellen is dus voor bijna iedereen binnen handbereik!